SDE

Два нові працівники Єпархіяльного суду склали присягу на Святому Євангелії

07 жовтня 2009
Друк E-mail
5 жовтня у каплиці, яка знаходиться в приміщенні Управління Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ в м. Трускавці, владика Юліян (Вороновський) відслужив молебень, на якому були присутні працівники єпархіального суду. Відтак єпископ привів до присяги на Святому Євангелії двох нових працівників суду: п. Романа Андрійовського, якого призначено захисником подружнього вузла, та п. Василя Демківа, який призначено нотарем. Звертаючись до новопризначених працівників суду, владика Юліян закликав їх ревно виконувати покладені на них обов'язки та зберігати професійну таємницю.
Після цього відбувся святковий обід, під час якого працівники трибуналу мали нагоду поспілкуватись з архиєреєм та обговорити плани на майбутнє.
 
Довідка
 
Роман АНДРІЙОВСЬКИЙ закінчив Дрогобицьку Семінарію у 2002 році. Протягом 2002-2004 рр. студент ліценціату з богослов'я  у Папському Східному Інституті. Впродовж 2005-2008 рр. навчається на докторських студіях. У червні 2008 р. отримує ступінь доктора богослов'я. У 2009 р. отримує ступінь ліценціат з канонічного права у Папському Східному Інституті.
 
Василь ДЕМКІВ закінчив Дрогобицьку Семінарію у 2002 році. Протягом 2006-2009 рр. – студент ліценціату з канонічного права у Папському Східному Інституті. Після завершення студій отримав ступінь ліценціат з канонічного права.

о. Олег Чупа,
прес-секретар єпархії
Воскресіння Христове

pascha

 

banner

Архів
^ Догори